Design by Rania Rönntoft

One day at work

Idag har jag äntligen kommit ut i verkligheten. Och vad härligt det var! Blev bokstavligt talat överlycklig när klockan ringde imorses och jag fick hoppa upp ur sängen för att gå till jobbet. Satt en stor del av förmiddagen och väntade på att någon som gick privat skulle få lektion som jag kunde haka på, men med tanke på att barnliftarna, enbart, gick, var det inte mycket att hopas på. Vilket dock inte gjorde någonting annat än lite rastlöshet. Sen, när Johannas lektion blivit avbokad gick jag och hon ner till Lodgen för att ta en snabbkik i shopen samt köpa glass på Ica. Och vad härligt det var. Att se barnområdet på vägen ner, att gå in i lodgen, in i shopen, tom att gå på Ica i Lodgen gjorde mig glad. Nämnde jag att solen lyst större delen av dagen?

Upp till Revehiet begav vi oss sedan, fick skjuts med skoter halva vägen, eller aa, till skidskolan, så lite mer än halva. Väl på Revehiet väntade Malin och kaffe vilket avnjöts. Rastlösheten var sedan stor och jag plumsade ut en sväng i snön. Jobb på Revehiet hela eftermiddagen, eller jobb och jobb, städning och ansiktsmålning, av såväl barn som personal.

Vidare efter jobbet begav det sig sminkad och fin tillsammans med en lika vacker Jenny till Spar för att införskaffas lite inför grillning. Och ooh vad det är gott med grillad majskolv! Helt fantastiskt. Förbi Hybel, hämta bokningspapper, hem, försöka boka, inse att det inte fungerar och vidare till Marcus blev sedan fortsättningen när grillandet var klart och maten smält någorlunda. Så nu sitter jag här och ska snart krypa till kojs. Nöjd över dagen och nöjd över att vi fick bokat tillslut, så på söndag är det dags för nya äventyr! Imorgon väntar en ny ledig dag som ska avnjutas och livet är återigen härligt att leva. Fast hostan är tillbaka.

Cherioos
"Ingen använding av mina bilder utan min tillåtelse!"

Kommentarer

Kommentarer uppskattas:

Tack för att du läser min blogg! Jag uppskattar verkligen att du kan undvara några minuter
för att lämna en kommentar nedan. Jag lovar att svara så fort jag kan.


Namn: (valfritt)
Kom ihåg mig

Mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Din kommentar:

Trackback