Design by Rania Rönntoft

Thai massage

Säg en sak som Thailand är känt för, som har med avkoppling och muskler att göra. Massage tänker ni kanske, och det är alldeles precis vad vi var på igår, thai massage. Frågade lite försiktigt Fia och Petter innan vi gick, "är de väldigt hårdhänta?" Och Fia lugnade mig och sa att "det är bara att säga till så väljer de nån som är lite mjukare i nyporna". "Men det är mer strechning av muskler och leder än vad det är knådande och tryckande på vissa punkter."

Så utan att riktigt veta bad jag hade att vänta eller vad jag skulle förvänta mig gick vi till deras massageställe. Där det kostar 300bath, det vill säga 66svenska kronor. Så hade jag inte gillat det, hade kostnaden fortfarande varit överkomlig.

Och ja, jag gillade det. Det var verkligen en upplevelse och en utsträckning av muskler och ben. Lite som att gå på yoga fast istället för att nån säger åt dig vad du ska göra, sträcker de ut musklerna åt dig istället. Klassisk svensk massage ligger du på en brits och massösen står vid sidan och knådar med händer och armar. Thai massage innebär att de är lika mycket på britsen som jag. Använder ben, fötter, armbågar, ja hela kroppen mer eller mindre. Och i sin tur blir hela ni kropp masserad. Inte bara axlar och rygg, utan ben, armar, fötter och ansikte. Genom att de sträcker och tänjer på muskler så kände jag när vi gick ut hör avslappnade mina höfter och skulderblad var.

Okej jag erkänner, det var lite läskigt, lite annorlunda och ja, när hon masserade min rygg skrek jag till. Men, jag gillade det. Verkligen. Och 66kr per dag, kan ja bekosta det till på tisdag? Definitivt!

Sa jag att man fick te efteråt också? Kanske glömde att nämna det, men det får man. Bara en sån sak gör ju själen lite lycklig, även om en chokladbit gärna hade slunkit ner med. Kanske bara för att jag är chokladsugen just idag i och för sig.

https://cdn3.cdnme.se/1353394/6-3/pic_515e56029606ee3db003ffee.jpg" class="image">

"Ingen använding av mina bilder utan min tillåtelse!"

Kommentarer
Name: Rania

åh det låter spännande, och lite läskigt - men härligt! helt klart överkomligt pris dock ;) tror du försökt ladda upp en bild igen, under texten? i så fall har det gått sådär haha

Svar: nadu, att ladda upp fran Bangkok var ett aventyr I sig, for att inte saga overraskning vad som skulle laddas upp eller inte haha
Emmie Roos

2013-04-05 @ 13:55:36
Website: http://raniamaria.eu/blog

Kommentarer uppskattas:

Tack för att du läser min blogg! Jag uppskattar verkligen att du kan undvara några minuter
för att lämna en kommentar nedan. Jag lovar att svara så fort jag kan.


Namn: (valfritt)
Kom ihåg mig

Mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Din kommentar:

Trackback