Victor kommer ikväll!
Fast det är ju egentligen jag som åkt då, och han som är hemma. Menmen, ni fattar grejen. Jag får besök ikväll och är ledig fram till nyårsafton och sen nästan en vecka efter det!

Break a legÖnskar jag kunde se dig ikväll. Men är övertygad om att du klarar dig utmärkt utan syster i publiken!

<3

Rastlös

Det straffar sig att chilla en hel dag, nu vill jag bara springa runt eller klättra på väggarna. Att klättra på tak hjälpte visst inte alls. Så försökt spela lite gitarr, och kollar för fullt på tabs, men även det har jag svårt att få ro till. Kanske ska byta och ta och plocka fram lite bollar eller kortlekar, så att det kommer något kreativt av en uttråkad Emmie. Har ni nåt tips hojta gärna till!

Annars, ha en trevlig lördagkväll!

Pyssel och lugn

Idag har jag bara tagit det lugnt. Gått ner en sväng till resebyrån, köpt med mig frukost upp, ätit i lugn och ro, pysslat ihop lite med bilder, tagit hand om poolen, omplacerat och vattnat alla blommor och haft det allmänt chill. Det har varit skönt. Nu ska jag njuta av ett någorlunda städat rum och se på en film.

Cheerios

Christmas day

Vågar nog påsta att jag haft en av de härligaste juldagarna idag. Klarblå himmel, glittrande vit snö och skidåkning i alperna. Började med att jag försov mig och blev väckt av kantorn, skyndade mig så, blev klar i tid och jag, och kantorns två söner gick ut och vänta på Jan-Olof som skjutsade oss till flygplatsen. Sen blev dagen helt jättehärligt fantastisk. Väldigt blåsigt, kallt och isiga backar, men så skönt att bara glida runt i backarna, ta liftsystemet så som vi kände för, åka och sätta oss på en restaurang, äta pizza och sen åka vidare nån timma för att åter sätta oss på bussen tillbaka hem. Bussresan hem fick mig att tänka minnas alla sälen och trysilläger. Mörkret som kommer utanför, halvsovande människor i bussen, och själv samtalande om det mesta från himmel till jord. Och nu sitter man här med en spinnande katt i knät.


God fortsättning!Design by Rania Rönntoft