ma famille

Då var morbror och kusin i Frankrike, närmre bestämt i Cagnes sur mer. Mysigt och roligt. Så jag lärde mig att hitta till tågstationen i Nice med bil idag. Gick betydligt mycket lättare än jag trott, vilket var skönt. Och imorgon kommer som sagt Jojjo och mamma. Så antar att min aktivitet här på bloggen kommer att bli minimal ett tag framöver.

Så ta hand om er så hörs vi om en vecka igen!


family

Imorgon dyker morbror och kusin upp och på onsdag mor och bror. Det ska bli härligt! Längtar verkligen tills jag kan ta och bara krama om lillebror min. Ganska konstigt det där med hur man saknar folk, eller rättare sagt när man gör det. Inte alls säkert att det kommer när man är ensam, utan kan lika väl dyka upp bara för att man känner nån lukt eller hör en viss låt. Det är i stunder man är ifrån varandra som man märker vad man associerar med den andra, i alla fall har jag känt så. Vilka man saknar när, och hur man saknar dem. Bland annat har jag inte saknat mina djur så mycket som efter att jag skaffat Zaratea, och anledningen tror jag är att hon är en helt egen liten individ ju. En ny sådan, vilken får en att tänka på de gamla och välbekanta där hemma. En Tussan som tar hand om en när man är trött eller ledsen, en Louie som studsar runt och en Scotty som alltid finns där. Men snart är vi där med, jag oh min lilla galning till katt.

Ska förhoppningsvis till alperna med i helgen. Inte för att åka skidor, vilket inte ens är möjligt än, utan för att vandra. Med mamma och Jojjo. Längtar.

Bakat kolor och sjungit jullåtar idag med, och mindre än en månad kvar till julbasar. Fortfarande ganska stört och svårt att ta in, fast snart kommer tydligen julpyntet fram med, så får väl se hur det blir.

Natti

söndagsmiddag

Idag har jag varit i Menton där husmor bor. Var högmässa där, så då bjöd hon in lite folk till middag efteråt. Så vi åkte mot Menton runt 2tiden, jag, kantorn och hennes kompis och Lotta. Väl framme mötte vi upp lite mer folk och jag, husmor och Lotta satte oss på ett café vid havet innan högmässan. Så mässa och sen till husmor som hade gjort vegetarisk lasagne. Hon är så otroligt gullig! Så det var en väldigt trevlig och skön eftermiddag och kväll. Väl hemma blev jag så attackerad att ett ltet monster som gnager på mig än. När hon inte går på mina smycken då.

Hoppas ni haft en härlig vecka och är redo för nya tag!

morgonpromenad

Godmorgon! Solen lyser, det verkar bli varmt och det är lördag. Zaratea och jag är uppe och hoppar, mest hon som hoppar och jag som gäspar. Ska strax göra mig iordning, äta frukost och gå ner och fixa vägbeskrivning åt mamma och jojjo samt köpa lite kattmat.

Hoppas ni alla får en toppenlördag!

det stora blå

Idag har varit en fin dag. Solen lös och vågorna sköljde över hela stranden. Det är höst, och jag satt i short och bikiniöverdel och åt lunch samt lekte med Zaratea. Nu sitter jag dock i mjukisbyxor, tröja, sjal, handledsvärmare, benvärmare, en varm kopp te och en katt i famnen. Inte lika varmt längre.Design by Rania Rönntoft