Nämen ser man på!

Härlig måndag i skidskolan idag. Trött som en gnu när jag satt på 8bussen, helt medvetslös och ångrade att jag gått på bransjen igår. Trots att det var en sjukt kul kväll som fick en helt del roliga och spännande turns. Bland annat några inneboende snowboardåkare på hybel, en Danne som agerade mentalt stöd åt alla oss tjejer och diverse andra spännande saker. Detta efter en sjukt mysig kväll hemma hos Kattis med Revehiet folket.

I vilket var det skidskola och jobb idag, ski Norway på förmiddagen med 2helt underbara små 6åriga tjejer som bara prata och flamsa. När de tre timmarna var avklarade var det så dags att ha Fjellryper som även dem gick över förväntan. Och tillslut var det färdigjobbat och en hel drös av skidlärare la sig och solade ute vid lodgen. Helt underbart. Förbi shopen en sväng och köpte en hoodtröja och sedan var det dags för "Aking med Gaupen". Så iväg till jobb igen med andra ord.

Avskedsfika hos Malin sedan med 7sorters kakor och halva skidskolan. Myspys. Nu är det snart läggdags och skidskola imorrn som väntar.

Nämnde jag fö att min kära lillebror fått körkort?! Klarade både teori och uppkörning idag. Duktiga lilla pojk!


Tillbaka i Dalen

Då var man hemma igen efter en fantastisk vecka med mycket sol, skidåkning, glädje och leende. Resultatet av detta är googlebränna på alla, sönderbrända på vissa. Skidglädjen är tillbaka och vår kursledare för steg 1 vet hur vi åker i dagsläget. En ny jacka har införskaffats och vi tog svängen förbi Sälen på hemvägen för att inföskaffa lite nödvändiga livsmedel.

Så där gick jag med 4överlyckliga köttätare för att man kunde köpa tre paket bacon för 40kronor. Och även jag tyckte det var billigt och uppmuntrade dem att köpa mycket. Vart är världen påväg?


Design by Rania Rönntoft