Nu är det igång!

Första skidskolegrupperna för året, och vi passar på att lägga in en privattimme i slutet på det. Underbara grupper och sjukt kul att vara igång igen. Nu kör vi! Snöat nu på eftermiddagen och i stugan sover Marcus och Rasmus sött i varsin soffa.

Funderar på att ta en promenad och njuta av lite kyla och att det finns snö på vägarna.
Mitt liv är bra nu.

De finaste från Frankrike

Igår var dagens som spenderades i en blå liten bil. Allt för att komma tillbaka till Borås lagom för att jobba klart det sista här, julstöka, gosa med älsklingshunden min och fira jul med familj.

Idag var dagen jag sprang runt leende på jobbet, för det är ju för fantastiskt där. Sista dagen imorrn och då blir det julfest med ungdomarna! Snabbt som en vässla begav jag mig sedan mot Göteborg för att där ta en sen lunch med Cecilie och Josse. Två av de vakraste jag lärde känna i Frankrike. Och mitt i julruschet sprang vi även på Lina! Även hon en av de fina från rivieran. Gissa om vi var förvånade.

 

Nu sitter jag här, med julbak och färdigklädd gran runt omkring mig, missa avsnitt på julkalendern som ska tas igen och två listor som det skrivs på för fullt. En om vilka julklappar som ska införskaffas och en om vad jag ska köpa med mig hem till vårt hus i Idre.

 

Snart är det jul. Det känns bra.


Nu är det jul, här i vårt hus

Igår var vi ute och sågade till oss en gran. Den minsta, gulligaste, finaste, sötaste lilla gran jag känner till! Här kommer lite bilder om hur det hela gick till, från skog till hus.Svarta som natten, från topp till tå, bara ögonen glänste glatt.Marcus in actionVår fina lilla gran!

Hej mitt vinterland!

Söndag och första lediga dagen sedan jag kom hit till Idre. Det har firats med tvättid 8-12 vilket innebar att jag passade på att ta en morgonpromenad när jag redan var uppe och hoppade. Så ut i morgonmörkret begav jag mig, och sakta med säkert ljusnade det, ungefär samtidigt som jag insåg att jag var mitt ute i skogen och kanske borde vända om, vilket jag gjorde med rosröda kinder och glittrande blick. Vad härligt det var ute! Det enda som saknades var en vit pudel. Nu ska det snart gymmas eller bli lite längdåkning, det återstår att se vad när Anna kommer förbi.
Bilder från min morgonpromenad

Gårdagens sol, vitt och puder!
Design by Rania Rönntoft