Ledig i solen

Idag bar det av på utflykt. Då det var strålande sol och -18 och jag, Karro och Elin alla var lediga begav det sig till Solheisen. Där fanns det två ankarliftar och en knapplift. Men framför allt, sol! Sol i dalen, sol på toppen, sol i pisten, sol i liften, sol på uteserveringen.. You get the picture, det var sol. Och det var mysigt! Vi gled runt och njöt, åkte, sola och tog fina skidbilder. Vi var 3 överlyckliga tjejer som verkligen tog till vara på vår ledighet. Och vi kom iväg lite, inte långt eller länge, men en liten utflykt till solen och till lugnet. Jag har njutit. Hela dagen.

Väl hemma igen vankades familjemiddag med huset, något som ska bli en söndagsvana framöver. Väldigt härligt, alla sitter samlade, äter samma mat och vid samma tid. Det sker inte annars. Så mysigt! Sen bar det iväg till Hybel där det blev prat och youtubeklipps visning. Min söndag har varit fantastisk!

<3


Kaffe och sol

Nyss inkommen från ytterligare en helt underbar morgonpromenad i kyla och strålande sol, tyst och stilla. Och nu dricks det kaffe och äts musli med mjölk och blåbärssylt. Snart kommer Anna ner från sitt rum och vi ska baka lite kola. Annars är det väl vila som står på schemat antar jag, vila och läsa.

Ciao!

Morgonpromenad
Min dag började på bästa tänkbara sätt för att vara en sjukling, en låång och härlig morgonpromenad i strålande solsken med blå himmel och -25. Så påklädd och gömd bakom mössa och halsduk. Sedan blev det en lång brunch och efter det en sväng till expert för att köpa en mus till min dator. Nayna följde med och vi passade på att ta vägen förbi Spar när vi skulle hem. Sen gick jag och la mig och nu ska jag nog se en film innan det blir sängen igen. Och imorgon är jag sjukskriven. Nu banne mig ska jag bli frisk!

Trevlig lördag allihop!

Dränkt katt

Så, nu är hela dagen avklarar och jag är nyss urkommen ur duschen, med ett dyblött hår i hela ansiktet, en hosta som inte är av denna värld och en kropp som skriker av trötthet och smärta. Så det blir bums ner i sängen för mig. Men haft ett trevligt andra jobbpass idag och får hoppas att jag orkar med morgondagen. Sen ska jag krypa ner mig i soffan imorrn eftermiddag och kedja fast mig där. Undrar hur det kommer gå... Men jag måste vila. Måstemåstemåste. Försöker ha det som mantra just nu. Vila.

Så godnatt på er alla.Just det, som tack för vår fina arbetsinsats fick vi varsin chokladask från cloetta (det som från början var tänkt som priser till barnen). Sweet!
Design by Rania Rönntoft