On the road again

Då var man på resande fot igen. Knappt hunnit packa upp, eller rättare sagt, det har jag inte. Tvättstugan är fortfarande helt smockfull av både tvättade och otvättade plagg, och hela mitt rum är i, enligt mig, organiserade högar. Men inte blir det att fixa något mer på det under helgen, nu sitter jag nämligen på ett tåg som ska ta mig mot Stockholm över helgen. Där ska jag bland annat träffa på den här filuren.



Riktigt vad som händer under helgen vet jag inte, det får vi se på söndag, när den är förbi, men ska bli himla kul! Så länge klarade jag av att varar lugn och stilla på ett ställe. Ses på måndag igen Borås!

Tack Hemsedal!

Då var det dags att säga hejdå, eller de mesta kramarna har redan delats ut och imorgon blir det att titta på fjällen en sista gång. Se upp mot vattenfallen, skidsentret, ner i byn och ta ett djupt andetag. Sedan beger det sig mot svensk mark och Borås. Hem till familj och djur. Bort från skidor, vänner, afterski, sol och fjäll. Minnas ett fantastiskt halvår och njuta av mammas omsorg och mat. Ta itu med en sliten kropp och vara hyper av en lugn tillvaro efter ett liv på språng.

Jag kommer sakna det.




Design by Rania Rönntoft