Inte min bästa sida

Det där med motivation alltså. Just nu går det sådär, både vad gäller att skriva här och att komma ut i höstrugget. Känns såå mycket skönare att bara gömma sig inomhus och klättra på väggarna av rastlöshet. Så därför tar jag itu med både det ena och det andra. Skriver en rad här och beger mig till friskis och svettis.

Söndagspromenad

Hoppas ni har lika fint väder som jag har idag! En helt underbar höstdag. Solen glittrar i löven och molnen håller sig långlångt bort, så långt bort att de inte ens syns i utkanterna av min himmel. Och vad passar väl bättre än att då ta en höstpromenad med min kära kusin. En härlig skogrunda med prat om det mesta och en lite vovve överlycklig att gå på stigar han sällan promenerar.

Nu ska jag och mamma bege oss vidare till mormor och lite söndagsfika. Som sig bör en riktig höstsöndag som denna.Ett stycke Elin
Och en väldigt suddig hund, som ändå får vara med. För det måste han ju få vara.

Nuså

Min helgpaus sträckte sig visst över en hel vecka. Där ser man. Jobb, kattflytt, simning, fredagsfika och lite annat smått och gott har hunnits med. Och nu firar vi att jag är tillbaka här och att det snart är lördagkväll med en lista.

1. Vad heter du? Emmie
2. Ett ord på fyra bokstäver: Elak
3. Flicknamn: Elin
4. Pojknamn: Emil
5. Yrke: Engagerad elitsolad
6. Färg: Elfenbensvit
7. Klädesplagg: Elvine
8. Mat: Ekollon
9. Sak i badrummet: Enbarr (luktar såå fräsch, try it!)
10. Plats/stad: Etiopien
11. En orsak att vara sen: Elen har gått sönder
12. Något man skriker: Eyyyy!
13. Film: En dag
14. Något man dricker: Egengjord saft
15. Band: EMD
16. Djur: Ekorre
17. Gatunamn: Envägen
18. Bil: Edonis (wikipedia)
19. Sång: Eloise
20. Aktivitet med mer än en deltagare: EM (europeiska mästerskapen)

Laters!

So long wish me luck

Nu försvinner jag för helgen, först till farbror doktor och han vän magnetröntgen och när det är klart sätter jag mig på ett tåg mot stockholmstrakten däromkring. Hörs efter helgen!

Nya bloggen att gråta vidDen här bloggen handlar enbart om distansförhållanden. Så fin och så sorglig på samma gång.Design by Rania Rönntoft