en torsdag

Imorrn är det fredag och fredag betyder avslutning i skidskolan. Alltså är veckan snart slut. Jag som knappt hunnit inse att veckan börjat. Men imorgon är det alltså fredag. Och snart är januari slut och vips är säsongen slut. Och just därför blir det morgonskidåkning kl 07.00 imorrn. Okej, inte bara därför, men det låter bra, i mina öra i alla fall.

I övrigt har denna vecka bestått av, jobb, risk, skidåkning, orolig sömn och cath up från veckan som gått. Fast framför allt en väldigt förrvirrad och kall vecka hittills. Så nu ska jag ta och diska och sen väntar sängen.


Ganska meningslöst inlägg egentligen, men ibland behöver man bara få skriva av sig lite. Huvudsaken  är inte vad som skrivs utan att det skrivs.

Grattis lilla mamma!

Eftersom jag är iväg på utbildning kommer här ett förinställt inlägg till den finaste av mammor, det vill säga min. Hon fyller nämligen år idag! Ett stort stort grattis till dig kära mamma!

I'm off!

Då var jag nästan färdigpackad, kylen är utrensad och all disk diskad. Städat och fint på övervåningen och det enda som återstår är att gå ut med soporna och damsuga köket. Sen är huset redo att stå tomt en vecka. För i eftermiddag bär det av mot Klövsjö och SLAO steg 3. Så håll tummarna för mig, nu ska här åkas skidor och pluggas skidteori på riktigt!


Vi hörs om en vecka!

Det är helg och jag är ledig

Perfekt dag idag, lite lite snö då snön blåste bort från de brantare partierna igår, men inte värre än att det var lite hårt. Bara åkt runt och stannat lite här, lite där, allt beronde på var folket fanns att hitta.Min arbetsplats och min fritid, mitt hem.

Fredag den 13:e

Otursfredag you could say. Fast inte för mig hittills i alla fall. Det enda ortursmolnet idag har varit blåst, blåst, blåst och ännu mera blåst. För att inte säga storm. Var har man kunnat åka idag? Jo, i barnområdena och västhavet. För inte ens knappen upp mot toppen var igång. Allt på grund av lite vind. Eller som sagt, ganska mycket.


Men egentligen gav det mig fördel på eftermiddagen, för då skulle jag jobbat med en tävling vi har här varje fredag och som är öppen för allmänheten. Fast på grund av vinden och stängda liftar blev det inget av tävlingen. Vilket innebar att vi istället sprang fram och tillbaka med banderoller, funderade ut hur det ser bäst ut att ha det och skrattade och log i största allmänhet. För trots att det blåste lyste solen, och i goda vänners lag är det svårt att vara ledsen. Okej, jag erkänner, jag är överlycklig över att inte vara hemma längre. Trots att jag hostar, fryser och har ont i halsen är det så skönt att göra nånting. Att vara bland folk och i snö.

Nu har jag fått skriva av mig lite och det är dags att hoppa in i duschen. För snart ska vi gå över till Anna och Anna.

Cherioos!Design by Rania Rönntoft