Mitt i röran..

Att vara i Borås innebar många att träffa och mycket att hinna, på väldigt kort tid. Men första kvällen var jag verkligen bara hemma. Mös med djuren, prata med mamma och satt sedan vid datorn. Och kollade igenom min blogg, medan jag gjorde detta tänkte jag väldigt mycket. Dels på hur rörig mig blogg egentligen är. Ingen vidare struktur i inläggen, varken vad jag skriver om eller hur jag skriver om saker. Helt temalös och helt plötsligt lägger jag in nån halvkryptisk kommentar om man inte pratar med mig varje dag. Och det kanske inte är så smart? Eller är det det? För frågan jag framför allt ställde mig är varför jag skriver och vad jag vill skriva om.

Utan tvekan skulle jag kunna ha en renodlad bakblogg, eller bokblogg eller skidblogg. För att inte nämna djurblogg eller reseblogg: En gång i tiden (då jag inte bara sprang runt i underställ och mössa) skulle jag också kunna ha en modeblogg. Men på nåt sätt är det inte riktigt jag. För jag håller mig inte till en sak, jag studsar från det ena till det andra, mitt i ett steg kan jag plötsligt vända om bara för att jag kom på nåt annat som lockar för stunden. Jag engagera mig i mycket, och gör mycket olika. Därför skulle jag inte kunna ha en renodlad blogg, för jag håller mig inte till en sak i livet, jag består av mycket. Tolka mig rätt, jag menar inte att alla som har renodlade bloggar ägnar sig åt endast det, men jag är för rastlös och nyfiken av mycket att JAG inte skulle klara av det.

Helt enkelt behöver jag få skriva av mig med lite av varje i min blogg, lite av varje från min vardag. Det är därför jag skriver-

swissch!

Så, nu var det dags att fara hem igen. Efter en mysig kortvisit i kära gamla Borran. Så dricker upp mitt kaffe och återkommer här när jag inte är lika stresad och framme.

Tack för denna gång Borås!

4 timmar!

Om man vågar lita på tågtabellen så ska det nu bara vara 4 timmar kvar av denna resa, som gått förvånansvärt fort måste jag säga, hittills då, det är nu det blir tråkigt, när man kommer in på välkända sträckor. Två byten kvar och bara tåg resten av tiden nu, om det inte händer nåt då, det vet man ju aldrig. Nu ska jag fortsätta här med min bok, så kanske jag hinner med en hel bok denna resa.

Hörs snart igen!


Dags för första tåget

Okej, jag inser det också, men ni får ha överseende med mig, blir resan oplanderad och lite bara sådär med det jag har på mig och råkar ha i närheten av mig får bloggen fungera som tidsfördrift. Så här kommer dagens tredje inlägg. Och nu är jag i mora, sitter på tåget och väntar på att det ska börja rulla, och om en och en halv timme förväntas vi vara i Sala och då är det dags för byte igen.

En borste hittade jag också i min väska! Och det behöver mitt trollhår om man säger så, nu när man varken kan ha mössa eller hjälm längre. Fast tro inget annat, det är inte lite tydligt att jag kommer från fjällen, för att inte säga uppenbart. Menmen, svårt att ändra på. Nu är det för övrigt bara 7 timmar kvar tills jag är i Borås om allt går som det ska.

 

 

 

 


Bara 9 timmar kvar

Så kom en vecka till utan pjäxor, och denna morgon fick jag nog! Så sagt och gjort, efter morgonmötet på jobbet gick jag till receptionen, bokade en tågbiljett, gick vidare till Ica, köpte lite färdkost och satte mig sen på en buss. Så nu är jag Påväg till Borås.

Vet inte riktigt hur det gick till egentligen, men så kan det gå. Hemma runt 10 ikväll och då väntar kvällspromenad, sen får vi se vad morgondagen bjuder på och på onsdag åker jag hem igen.

Nu är det bara 30min kvar tills jag får hoppa av bussen och byta mot tåg, skönt att få röra sig lite.

Tur att det finns lite kläder kvar i Borås som är mina, för i min väska har jag underställ, hestrahandskar, mössa, en buff, skidsockar, plånbok, hörlurar, bok och lite fika. På mig har jag mjukisbyxor och hoodtröja samt skidjackan då. Var ju liksom inte meningen att jag skulle hemifrån, eller ens bort från fjället. Men Marcus hann ja pussa hejdå på och det är ändå det viktigaste kan jag tycka.
Design by Rania Rönntoft