Design by Rania Rönntoft

One week later, and it's still oh so beautiful

Att vara 24år, få förmånen att vara med sina föräldrar, åka ut en onsdag med mamma, en katt och en hund, för att på fredagen möta upp en pappa på tågstationen. Att ha 5dagar i ett Sverige nar det är som vackrast, när allt börjar bli grönt men ingenting riktigt blommat ännu.
 
Att dessutom ha inte ett, utan 3torp där man kan göra precis hur lite eller hur mycket man själv vill. Och som redan är som en drömvärld i sig. Både tack vare mina foräldrars längtan att bevara det gamla, men ocksa för att det finns något att bevara.
 
Som sagt har jag tillbringat en vecka nu, först med mamma, sen med både mor och far och så två dagar själv med min älskade hund på det. Vi borjar väl med lite bilder på det arbete vi alla lagt ner, så får vi se var vi hamnar efter det.
 
 
 
 
 
 
Mamma hade sitt projekt i trappan, bort med den gamla tapeten, spackla och på med ny tapet. Easy peasy? Inte så lätt som man kan tro vid första anblicken, men skam den som ger sig.
 
 
 
Jag höll till i mitt vanliga rum och tejpa, måla och hade mig. Precis som vanligt.
 
 
 
För att sedan få lite hjälp av min käre far, för det där med silikon och fogmassa, nej, det har jag minsann ingen koll på.
 
 
 
 
 
Men efter ett tag hade han fått nog av mig, såg den öppna dörren och tog sig ut i trädgarden. En sak är saker, vet du inte var pappa är, gå ut och leta. Titta bland buskar och träd, det är där han håller till.
 
 
En liten, liten glimt av vårt arbete och glada slit.
 
"Ingen använding av mina bilder utan min tillåtelse!"

Kommentarer

Kommentarer uppskattas:

Tack för att du läser min blogg! Jag uppskattar verkligen att du kan undvara några minuter
för att lämna en kommentar nedan. Jag lovar att svara så fort jag kan.


Namn: (valfritt)
Kom ihåg mig

Mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Din kommentar:

Trackback