Godmorgon!

Nu har jag varit ute och sprungit en morgonrunda vid havet. Underbart! Även plockat lite apelsiner så härnäst väntar frukost med färskpressad apelsinjuice. Det är lördag och solen lyser.


À bientout!

Shoppingdag i Nice

Dagen har spenderats i Nice och affärer i trevligt sällskap av Julia och Annie. Shoppat på rean, ätit gott och shoppat lite mer, sen kaffe och så hade dagen visst gått. Trevligttrevligt. Sa jag att jag var ledig idag samt sov 11timmar inatt? Inte? Så var det i alla fall. Hittade även en hel del på rean, vilket aldrig är fel. Framför allt inte när man precis fått lön och alltså har lite pengar. Bilder kanske dyker upp senare på inköpen, så länge får ni nöja er med de bilder bilderna från Julias kamera.Min lunch, bestående av jättegod soppa och minst lika god sallad.Jag och Julia, vid Place Massena påväg från affärer till restaurang.

Trevlig fredagkväll på er!

Inte det sämstaDå har man haft en lång pratstund med dessa två filurer. Och Joanna med en stund. Det behövdes. Saknar er ska ni veta.

Helgsammanfattning

Eftersom jag verkligen går i vågor med mitt skrivande kommer här en resumé över helgen. Jobbade fredag då det var tacklunch för de som hjälpt till med julbasaren. Det var jättekul och som vanligt en del jobb med tanke på sammanhanget. Sen kom Madde hit och efter det även Julia så blev det in till Nice för lite förfix hos Madde, festande hos Sara och sen utgång. Härlig kväll!

Lördag sov jag. Gick en promenad och såg på film. That's it.

Gudstjänst idag och jag som hade hand om kyrkfikat. Alltså var det upp och köpa baguetter på bageriet vid halv åtta och sen bara att sätta igång. Var väldigt trevligt idag, lagom mycket folk och lagom hets vid fikat. Tror jag börjar bli bättre på att bedömma hur mycket folk äter. Bättre men inte bra. Sen blev det en promenix, gitarrspel och så blev det "ungdomsträff". Det var kul att träffa lite mer folk i samma ålder typ. Vilket lät ganska tragiskt, men aa. Var trevligt att dricka lite te och prata i alla fall.

Körde sen hem en tjej och nu är garagedörren inte längre hel. Way to go Emmie.

Hard workwork

Då sitter jag här och jobbar, väldigt effektivt. Eller hur var det nu? Kanske inte riktigt såå effektivt trots allt, men så skönt att ha köksdörren öppen och låta solen värma ryggenn och känna hur frisk luft sveper in i huset. Framför allt när man har en kopp kaffe och ett glas äpplejuice brevid sig och hör småfåglarna kvittra.

Och det var väl ungefär det jag hade att säga just nu. Nu blir det till att dammsuga!
À tout à l'heure!Design by Rania Rönntoft