Study

Då sitter man hær framfør ett norskt skrivbord, med tanken att gøra lite vettigt, typ læsa infør høgskoleprovet. Men se, det går inget vidare. Har det fø inte gjort alls ikvæll, blev først en vænda till cap3000 dær en t-shirt, och en fødelsedagspresent inførskaffades, och så ær jag hær. Fattar inte riktigt vart tiden tatt vægen. Har varit såhær hela dan, så undrar om det ær nåt i luften eller så. Hela dagen har jag varit efter, jobbat som en tossa, bakat bullar under personalmøte, sprungit fram och tillbaka mellan barn och førældrar, stædat hær, plockat fram påskgodis dær osv. Och snabbt på cykeln før att dra till Cecilie. Och nu ær klockan snart tio. Je comprend rien.
Menmen, inte mig emot, før ær pigg och glad och snart, om bara typ 14timmar landar Krook i Nice! Virrig som alltid sæger jag dærfør ciao!

Isha

Städ, röj och undanplockningsdag. Skrubba skrubba efter basaren i 8timmar och man kan fortfarande knappt se att nån röjt idag. Men det har vi! Sen iväg för gitarr och fick då leta upp bilen som stod ute på gatan med nycklarna i. Inte bra där J-O. Skönt att det inte bara är jag som är tankspridd iaf. Gitarren gick bra, och hittar helt utan problem nu. Sen kör och eftersom godiset för efterförsäljningen hade plockats fram fick jag agera försäljare åt ett gäng glada och godissugna mammor. Ringde sen hem och nu sitter jag här med fantomensmärta i min arm. jag som inte trodde att det gick att vaccinera sig mot svininfluensan längre. Jag hade visst fel. Och har dessvärre släkt som håller koll på sånt. Så nu hela kvällen ska jag och min katt ägna åt att pjoska oss tillsammans, bara så ni vet!

Därför, natti på er alla!

La mer

Dagen har varit helt fantastisk. En riktig söndag med slapphet, sol, härliga människor, hav och glädje. Nice är en fantastisk stad verkligen. Det är nämligen där dagen spenderats. Började med att jag sov och vaknade riktigt uppvilad, dock inte i själva vaknandes stund. Trodde nämligen att det var väckarklockan som ringde när mamma ringde och att jag därigenom var försenad. Men efter 5minuter i telefon var jag vaken och jätteglad. Gjorde mig iordning, sprang försenad ner till polisstationen, mötte upp Cecilie och åkte så in till Nice. Där mötte vi upp lite fok på stranden och där fastnade vi. Sola, bada benen, gick längs strandkanten och lät vågorna skölja över fötterna. Mötte upp Annie vid McDonalds efter nån timma och gick snabbt tillbaka ner till havet.

Lite senare gick jag och Cecilie så en promenad till hamnen och på väg tillbaka till bilen stannade vi till på en restaurang och åt kvällsmat. Vid bordet bredvid satt ett norskt äldre par som vi efter att tag började prata med, vilket var väldigt mysigt. Och nu är jag här med början på lite solbränna. Livet kunde varit sämre.
Påskbasaren

Då var min andra basar och min första påskbasar gjord. Och vilken påskbasar sen! Solen strålade ikapp med alla leende människor, inte ett argt öga skådades. Besökarna kom i lagom strömmar, och bakom alla stånd stod minst en pratglad försäljare och delade med sig av påskägg, råskris, hemmagjord lemon curd, svenska matvaror, nygräddade våfflor, loppisprylar, secondhand kläder, ostron, chamagne osv. För att inte nämna ansiktsmålningen för barn. Där höll jag, Josse och Clara till. då barnen inte var särskilt många procent av besökarna var det ganska lugnt hos oss, vilket gjorde att jag utan att känna mig stressad kunde spinga ruunt och kolla läget, hjälpa till på andra ställen och avlösa så att de flesta fick möjlighet att gå runt och strosa. Var så härlig dag!

Efter basarens slut var det dags att städa upp, och så, när den sista äntligen gjort sitt och jag kunde låsa porten var det dags att göra iordning sig på nytt. Så kom Cecilie och Josse och mötte upp och vi åkte iväg och satte oss på ett ställe vid stranden. Vilket var koseligt.morgonpromenad
Solen står högt på himlen och naturen är vacker. Kan det bli en bättre start på dagen? Frågar jag mig själv såhär på kvällen.

Ciao!Design by Rania Rönntoft