En rosa morgon i dimman

Utanför fönstret märks det att oktober är på ingång, dimman ligger lånt nedanför hustaken och den utlovade helgvärmen och solen är sedan länge bortshasad av en större kraft, hösten. Istället för att åka ner till simhallen lyssnade jag på en värkande kropp och åkte till city. För att sedan hamna vid frukostbordet, där jag sitter nu.

Och snart ska jag städa lite innan det är dags att bege sig ner till stan och ta ett varv, se vad som går att finna idag.

Djuren sussar sött och vad skönt det är att sitta i lugn och ro med kaffekoppen, för att jag vill det helt enkelt.

In the spotlight of the nightOch här kommer resultatet av fotandet igårkväll. Hon kan fota hon min kära vän.

En rookies misstag och bekännelse

Fashion Days har satts igång i Borås! Och jag är en av bloggarna som ska skriva om alltihopa. Mellan jobb, djur, vänner och träning ska jag se, dokumentera och inspireras av så mycket som möjligt. Och inte är det svårt att inspireras inte. Långt ifrån.


Det första man möts av när man kommer in i de stora, öppna och tegelbeklädda gamla fabrikslokalerna är Modekollos kollage. Unga tjejers strävan och längtan efter drömjobbet. Och vilken väg de verkar vandra längs!

Sa jag att det var det första man möttes av? My bad. Det första du möts av är alla vackra och uppklädda människor vart du än vänder dig. Uppklädda och nerklädda i all sin prakt. Allt från de klassiskaste av kavajer till de rosaste pälsvästar. I en enda stor härlig blanding. I en perfekt match.

För att inte tala om de plagg som finns ute till försäljning. Finns en del speciella som dröjt sig kvar innanför näthinnan och som jag nog ska ta en extra titt på. Kanske att vissa av dem flyttar in i garderoben. Vem vet?

Och här var det läge att ta fram min kamera. Men det visade sig att det var en viss liten detalj som jag glömt. Batteriet var inte laddat.Så kameran fick snällt läggas tillbaka.

Inte heller visningarna kunde dokumenteras, pga min kameras ovilja att sammarbeta (eller min glömska, beroende på hur man ser det). Enda fördelen var att jag fick desto mer tid att själv njuta av kreaktionerna.

När jag började känna missmod kom Rania som en räddande ängel och behövde en modell för en skoluppgift. Och gissa vem som rykte ut. För att sedan springa tillbaka och se lite mer visningar.

Första dagen av fashion days avklarad. Sitter nu och pysslar ihop ett schema för mig, när ska jag kunna gå och när måste jag vara på jobbet? Let's find out!

Dödskallar, pantflaskor och mängder av kaffe

Total förvirring. Det är mest det som funnits i mitt huvud idag. Inte tankspridd, definitivt inte. Tanklös snarare, och dessorienterad och förvirrad på det mesta. Men det har gått ändå! Och vart en härlig dag på jobbet. Glada barn som letat efter en fantastisk skatt, trefika ute i solen (!) och allmänt flyt i förrvirringen. Nu ska jag ut och gå en sväng och se om jag komemr till nån klarhet. Nämnde jag förresten att jag glömde svänga upp på motorvägen när jag skulle hem, vilket jag insåg först då jag hamnade på Statoil. Och förvånat undrade hur jag kommit dit. Men sedan flöt det på. Nu, som sagt, ut i skymningen med hunden min!

Tisdagströtthet

Då var det snart dags att bege sig till jobbet. Med en kropp som inte riktigt håller med. Är det inte lite för kallt för att göra nånting alls idag? Jovisst är det det! Men bara att rycka upp sig. Så nu åker strumporna på och off I go!Design by Rania Rönntoft