Ut på nya äventyr!

Snart, om sisådär en halvtimma ska bilar packas iordning och vi bege oss. Till Trysil är siktet inställt och det ska bli sååå härligt! Fyra lediga dagar och jag ska bara njuta. Så underbart ska det bli! Så hörs om några dagar.

Ciao!

One day at work

Idag har jag äntligen kommit ut i verkligheten. Och vad härligt det var! Blev bokstavligt talat överlycklig när klockan ringde imorses och jag fick hoppa upp ur sängen för att gå till jobbet. Satt en stor del av förmiddagen och väntade på att någon som gick privat skulle få lektion som jag kunde haka på, men med tanke på att barnliftarna, enbart, gick, var det inte mycket att hopas på. Vilket dock inte gjorde någonting annat än lite rastlöshet. Sen, när Johannas lektion blivit avbokad gick jag och hon ner till Lodgen för att ta en snabbkik i shopen samt köpa glass på Ica. Och vad härligt det var. Att se barnområdet på vägen ner, att gå in i lodgen, in i shopen, tom att gå på Ica i Lodgen gjorde mig glad. Nämnde jag att solen lyst större delen av dagen?

Upp till Revehiet begav vi oss sedan, fick skjuts med skoter halva vägen, eller aa, till skidskolan, så lite mer än halva. Väl på Revehiet väntade Malin och kaffe vilket avnjöts. Rastlösheten var sedan stor och jag plumsade ut en sväng i snön. Jobb på Revehiet hela eftermiddagen, eller jobb och jobb, städning och ansiktsmålning, av såväl barn som personal.

Vidare efter jobbet begav det sig sminkad och fin tillsammans med en lika vacker Jenny till Spar för att införskaffas lite inför grillning. Och ooh vad det är gott med grillad majskolv! Helt fantastiskt. Förbi Hybel, hämta bokningspapper, hem, försöka boka, inse att det inte fungerar och vidare till Marcus blev sedan fortsättningen när grillandet var klart och maten smält någorlunda. Så nu sitter jag här och ska snart krypa till kojs. Nöjd över dagen och nöjd över att vi fick bokat tillslut, så på söndag är det dags för nya äventyr! Imorgon väntar en ny ledig dag som ska avnjutas och livet är återigen härligt att leva. Fast hostan är tillbaka.

Cherioos

Taklampa

Justeja, innan jag beger mig från datorn måste jag ju lägga upp det jag kollat på åt mor min, nämligen taklampor til vardagsrummet. Så här kommer dem, lamporna jag tror skulle kunna funka mamsi :)


Böja från Ikea


Nivå från MioSoft även den från Mio

3fina och fräsha vårlampor om ni frågar mig. Nu till tvätten!

Results

Japp, lite av mina dagsplaner har så förverkligats, kommer ett inlägg om det snart, till hjölp åt kära lilla mamma. Även insett att det är ohyggligt tråkigt att vara hemma, skönt att linus är här med. Annars hade det varit kört.

Först blev det en morgon/förmiddagspromenix för att komma ut lite och se hur mycket krafter jag börjar återfå, vilket var väldigt härligt, men nu tvingas även jag stå ut med det faktum att allt töar och regnar bort. Allt. Och då är vi bara inne i mars än så länge Undrar hur detta ska gå..Efter promenaden hade jag visst lite energi kvar, och framför allt sockersug, så åt en apelsin, bytte om till mjukis och sedan blev det finfina choklad och cheescakemuffins som avnjöts med kaffe och en ledig Linus.
Och efter detta insåg jag att det var dags för lite lunch and Voilà! Äggamackor it is!Och det är ungefär det dagen har haft att bjuda på hittills. Ett snabbbesök av Sams familj och några klipp från Flight of The Concord med Linus. Nu ska jag se om min tvätt har torkat eller om jag ska ut i regnet en sväng, inte sugen att gå i detta väder, men sugen på att röra mig lite mer.

Ha Det!

Godmorgon Världen!

Nu sitter  jag här, med nymålade naglar och utvilad efter en hel natts sömn! Helt fantastiskt, febern är borta, jag känner att krafterna håller på att återvända och har en plan för dagen. Snart en kort morgonpromenad och sen kommer förhoppningsvis resultatet av min plan upp här på eftermiddagen. Nu ska jag klä mig för att gå ut i ett stormigt Hemsedal.

Design by Rania Rönntoft