en gitarr en cykel och lilla jag

Idag har det hänt mycket, som det gör varje onsdag. Närmre hundra människor som cirkulerar här då svenska skolan håller till här med alla barn. Kul men intensivt. Fattar verkligen inte att folk kan äta så mycket bullar, och varje vecka dessutom. Men inte mitt problem, bara jag som bakar de så. Så efter jobbet ville jag verkligen bort från Stillegården och tog då gitarren, ett skrivblock, min ipod och cyklade iväg mot havet. Cyklade mot Cap 3000 och satte mig på klipporna där, och spelade och skrev i skymningen. Lovely.

Godnatt på er alla!

söndagens promenad i bilder


snurra min jord igen...

Jag är trött. Varit en jättehektisk men ohygglit kul dag. Jobbat nära tio timmar, inte suttit en sekund innan 18.30 och haft allmänt kul och sprungit runt. Två hundar i köket och härlig stämning. Nu väntar fix i bokhyllan, då jag köpte tre som "lådor"  i ett av stånden här, fick dessutom rabatt på 2 euro. Sen blir det sängen om jag ska orka jobba imorgon med.Lådorna
Egopic bara för att


Hoppas ni alla har haft en jättehärlig lördag och får en toppenkväll!

bullbak igen

Idag har jag bakat. Började baka klockan 9imorses och tog ut sista plåten strax efter 16.30. Alltså har jag bakat. Likaså har husmor gjort. Jag har gjort kanelbullar och hon matpajer. Så hon stod och stekte purjolök och bacon medans jag kavlade bullar. Allt innanför stängda dörrar, med en ugn som stod och värmde och dryga 30grader och sol ute. Det var hett, men dete gck. Stu i ett ocskå. När det inte var att göra smet, var det att kavla ut smet, skära ut bullar, pärlsockra bullar, lägga in bullar i ugnen, ta ut bullar ur ugnen, göra smet, kavla ut smet, kolla bullarna i ugnen... Men så blev det 170bullar plus 16brända med. Hann även med en minigenomgång av poolen mellan två jäsningar. Men ska det finnas bullar till 200pers på lördag så behövs det några till. Framför allt om man tänker på att det ska finnas bullar tills söndag och måndag med.

Så efter jobbet fick jag skjuts ner till havet av husmor som skulle hem och såg så till att svalka av mig. Övade även på att crawla då jag fick en spontan lektion häromdan och tror ni inte att det både bättre och enklare nu. Lite svårt med andningen bara, så svalde lite vatten, menmen. Köpte med mig lite frukt på vägen hem om satte mig sen ute i gräset och åt kvällsmat och läste. Det var härligt.

Nu krånglar internet för mig och jag ska nog ge upp, försöka lägga upp detta bara och sen läsa min bok istället.
Bonne nuit

the oceanHavet var dramatiskt idag, det var härligt att se på. Jag har dock fortfarande inte hittat nån med en båt som jag kan åka med, men det ska jag fixa!

NattiDesign by Rania Rönntoft